Za MZ Buzić Mahalu dodjela besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada traje do petka – 16.10.2020.g

JKP “VISOKO“ putem Službe za čistoću i odvoz komunalnog otpada nastavilo je sa realizacijom aktivnosti koje se odnose na dodjelu besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada u gradu Visoko.

Projekat dodjele besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada ovih dana realizuje se za korisnike komunalnih usluga koji žive u individualnim domaćinstvima u MZ Buzić Mahali, te im ovim putem upućujemo poziv da izvrše preuzimanjem posuda  do petka – 16.10.2020.g.

Preuzimanje posuda je besplatno i može se izvršiti svaki radni dan od 07:00h do 15:00h u Službi za čistoću i odvoz komunalnog otpada, na adresi Sarajevska br.6.

Prilikom preuzimanja posude za odlaganje komunalnog otpada, nepohodno je da korisnik ima validan identifikacioni dokument (ličnu kartu), te je obavezan potpisati Ugovor o pružanju komunalnih usluga.

Starija i oboljela lica koja iz opravdanih razloga ne mogu doći na navedenu adresu, dužna su o tome informisati  predsjednika svoje mjesne zajednice, a zatim će uposlenici JKP ¨VISOKO¨ posudu za odlaganje otpada dostaviti na kućnu adresu.

Projekat dodjele besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada u gradu Visoko odvija se uz saradnju Gradske uprave Visoko, a finansiran je od Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona.

Sve informacije vezane za dodjelu besplatnih kanti možete dobiti na kontakt telefon 032/733-183 ili na e-meil: amina.celikovic@jkpvisoko.ba

Za lijepo i čisto Visoko!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko

 

About the author