032/465-999 telefonski broj i e-mail info.podrska@jkpvisoko.ba novi vid podrške svim korisnicima usluga JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko u Gradu Visoko

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko informiše javnost i korisnike komunalnih usluga sa područja grada Visoko, da je telefonski broj 032/465-999 i e-mail info.podrska@jkpvisoko.ba novi vid podrške za naše korisnike, koje mogu koristiti za dobijanje tačnih i ispravnih informacija o realizaciji radova u svim službama Preduzeća.

Navedne novitete korisnici mogu koristiti za prijavu problema na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži, te bilo koji problema koji se vežu za rad službi Preduzeća.

Prilikom prijave problema bilo bi poželjno da korisnici usluga navedu sljedeće podatke:

  1. Ime i prezime,
  2. Adresu,
  3. Kontakt broj telefona,
  4. e-mail adresu, i
  5. Šifru/referensu mjernog mjesta.

Svi naši korisnici koji žele da im se račun za korištenje komunalnih usluga dostavlja na e-mail adresu od 01. 02. 2022. godine, mogu podnijeti Prijavu za dostavljanje računa na info.podrska@jkpvisoko.ba, gdje će unijeti sve navedne podatke.

Navedeni podaci o korisniku su nam potrebni kako bi pravovremeno započeli sa riješavanjem podnesenih zahtjeva i prijavljenih problema, koji će biti proslijeđeni prema nadležnim službama Preduzeća, dok će korisnik usluga povratnu informaciju dobiti u predviđenom Zakonskom roku.

Zahvaljujemo se svim korisnicima komunalnih usluga u  Gradu Visoko na povjerenju i saradnji!

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

 

 

 

 

About the author