INFORMACIJA ZA STANOVNIŠTVO NASELJA ŠARENI HANOVI

Informišemo stanovnike naselja Šareni Hanovi iz MZ Moštre, da će JKP ¨VISOKO¨  d.o.o. Visoko u sklopu završnih radova na projektu gradskog vodovodnog sistema danas (17.7.2021.g) , te u ponedjeljak (19.7.2021.g) realizovati radove koji se odnose na ručno, mašinsko čišćenje i sapiranje lokalne saobraćajnice i javnih površina u navednom naselju.

Također, ovim putem informišemo stanovnike iz mjesnih zajednica Topuzovo Polje, Moštre, Kološići, Liješeva i Orašac,  da je asfaltiranje prokopa koji su nastali usljed radova na proširenju vodovodne mreže, planirano za relizaciju od četvrtka 22.7.2021.g do ponedjeljka 26.7.2021.g, te ih molimo za dodatno strpljenje.

Radovi u navedenim mjesnim zajednicama  realizuju se u okviru projekta “Proširenja gradskog vodovodnog sistema Grada Visoko – Podsistem Moštre“. 

Zahvaljujemo se stanovništvu iz navedenih mjesnih zajednica u Gradu Visoko što su za vrijeme izvođenja prethodnih radova na navedenoj lokaciji ukazali veliko strpljenje, te su izvođači radova bili u mogućnosti da kvalitetno izvrše navedene aktivnosti.

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

 

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *