RASPORED ODVOZA PEPELA I LUGA ZA SUBOTU-20.2.2021.g

Za prikupljanje i odvoz pepela i luga danas planirana su sljedeća naselja i ulice:

Kula Banjer, Taukčići, Bosnići, Gračanica, Loznik, Tramošnjik, Malo Čajno do Preventa, Veliko Čajno (uži krug oko Medrese), Smršnica, Šačići, Kovačići, Oštrac, Patriotske lige i Novo Naselje.

Svi korisnici komunalnih usluga dužni su da sami obezbijede odgovarajuće posude u koje će odlagati svoj zapaljivi komunalni otpad (lug i pepeo), još jednom napominjemo da je dodatna usluga besplatna i da sve troškove oko odvoza istog snosi JKP“VISOKO“ d.o.o. Visoko.

Molimo sve korisnike komunalnih usluga koji se prema planu i programu odvoza nalaze u navedenom naselju ili ulici da svoj uredno odvojen lug i pepeo u odgovarajućim posudama (ukupne težine do 10 kg) približe  pojasu saobraćajnice u njihovoj ulici, kako bi naši radnici iz Službe za čistoću i odvoz komunalnog otpada bez problema mogli odvući isti.

Također, molimo sve korisnike da svoj pepeo i lug uredno odložen iznesu iz svojih privatnih prostora (dvorišta) pred svoj ulaz u dvorište jer naši radnici po Zakonu ne smiju ulaziti u tuđi privatni prostor.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju i zajedničkoj saradnji!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko

 

 

 

 

About the author