Završeno krečenje subišta u 25 zgrada na području grada Visoko

JKP “VISOKO“ putem Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata prema planu i programu nastavlja sa realizacijom radnih aktivnosti, a koje se odnose na krečenje stubišta u svim  objektima kolektivnog stanovanja – zgradama  na području grada Visoko.

Realizacija navedenih radova u zgradama na području grada Visoko podržana je od strane JP “Visoko Ekoenergija“ d.o.o. Visoko.

Do početka realizacije navedenog projekta u zgradama na području grada Visoko, pojedini objekti kolektivnog stanovanja više od 40 godina nisu imali realizovanu radnu aktivnost na održavanju objekta kao što je krečenje stubišta.

Nadležna služba radove na krečenju stubišta izvršit će u svim ostalim zgradama na području grada Visoko, te ovim putem molimo sve etažne vlasnike kod kojih se u zgradi realizuju navedeni radovi da nam ukažu potrebno strpljenje u toku izvođenja radova, kako bi nadležna služba radove što kvalitetnije i brže završila.

JKP “VISOKO“  odnosno Služba za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata kroz realizaciju raznih radnih aktivnosti i projekata, ima za cilj napraviti što bolje uvjete za ugodniji ljepši ambijent za život građana koji žive u zgradama na području grada Visoko.

 

Zahvaljujemo se etažnim vlasnicima u zgradama na području grada Visoko na saradnji i strpljenju!

Služba za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

 

 

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *