OBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA KOJI JE TREBAO BITI PRIKUPLJEN I ODVEZEN U PROŠLI PONEDELJAK I UTORAK KADA SU BILI NERADNI DANI (ZA VRIJEME VJERSKOG PRAZNIKA RAMAZANSKOG BAJRAMA)

Poštovani korisnici!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko obavještava stanovništvo Grada Visoko, da su za vrijeme vjerskog praznika Ramazanskog bajrama u Službi za prikupljanje otpada, održavanje čistoće i zaštite na radu ponedjeljak (02. 05. 2022. g) i utorak (03. 05. 2022. g ) bili neradni dani.

Shodno tome, došlo je do promjene u režimu prikupljana i odvoza komunalnog otpada za ulice i naselja koja su po planu i rasporedu bili predviđeni za navedene dane, te smo u prošli petak obavjestili i uputili molbu svim korisnicima kojima odvoz komunalnog otpada ide za navedene dane, da svoje posude/kante sa komunalnim otpadom pripreme za odvoz u srijedu ujutro – 04. 05. 2022. g, a da će sav komunalni otpad biti uredno prikupljen i odvezen do kraja ove radne sedmice.

S obzirom da sa krajem današnjeg radnog dana naši radnici iz navedene službe iz tehničkih razloga nisu uspjeli prikupiti i odvući komunalni otpad iz nekoliko naselja (Hlapčevići-dio naselja, Bradve-dio naselja, Zimča-dio naselja, Buzić Mahala-dio naselja, Grajani-dio naselja, Vratnica-dio naselja i Čekrekčije-dio naselja), JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko upućuje izvinjenje svim korisnicima iz navedenih naselja, te ih molimo za dodatno strpljenje, jer će sav komunalni otpad biti uredno prikupljen i odvezen do petka – 06. 05. 2022. g (do kraja radnog dana).

Zahvaljujemo se na strpljenju i ukazanom povjerenju!

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author