U MZ TOPUZOVO POLJE U TOKU RADOVI NA IZGRADNJI TRANSPORTNOG CJEVOVODA

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko informiše javnost i stanovništvo Grada Visoko da su u MZ Topuzovo Polje u toku radovi na izgradnji transportnog cjevovoda od priključka do pumpne stanice Dubrave.

Radovi u navedenoj mjesnoj zajednici vrše se na lokalnom putnom pravcu kroz naselja Muhašinovići i Gornje Topuzovo Polje, te se realizuju u okviru projekta “Proširenja gradskog vodovodnog sistema Grada Visoko – Podsistem Moštre“. 

Za vrijeme izvođenja radova u navedenim naseljima dolazit će do povremene obustave u  saobraćaju, te ovim putem molimo sve stanovnike koji saobraćaju na lokalnom putnom pravcu kroz naselja Muhašinovići i Gornje Topuzovo Polje na strpljenje i dodatni oprez, te da svoja motorna vozila ostavljaju na odgovarajuća mjesta, kako bi izvođač radova mogao bez problema pristupiti sa potrebnom mehanizacijom na mjesto izvođenja navedenih radova.

Završetkom svih radova na proširenju vodovodne mreže u svim navedenim mjesnim zajednicama i naseljima, te završetkom velikog navedenog projekta trajno će riješiti pitanje vodosnabdijevanja stanovništva sljedećih mjesnih zajednica: Topuzovo Polje, Moštre, Kološići, Liješeva i Orašac.

Unaprijed se zahvaljujemo stanovništvu na ukazanom povjerenju i strpljenju tokom izvođenja radova!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *