Između JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko i Central osiguranja d.d. Sarajevo potpisan Ugovor o sufinansiranju građevinskih radova na adaptaciji krovova na zgradama kod korisnika koji su u socijalnoj potrebi

Obavještavamo javnost i korisnike usluga Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata u gradu Visoko, da je danas  potpisan Ugovor između JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko  kao upravitelja i  Central osiguranja d.d. Sarajevo, a koji se odnosi na sufinansiranje građevinskih radova na adaptaciji krovova na zgradama na području grada Visoko, a kod korisnika koji su u socijalnoj potrebi.

Navedeni Ugovor potpisali su gospodin Mirnes Fatić šef Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata grada Visoko i gospodin Mirza Alimanović regionalni direktor Central osiguranja d.d.  Sarajevo.

Ovim Ugovorom se reguliraju međusobni odnosi i poslovna saradnja JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko kao upravitelja i Central osiguranja d.d. Sarajevo u svrhu finansiranja građevinskih radova na adaptaciji krovova na zgradama (uklanjanju azbesta sa krovova zgrada), a koji se odnosi na korisnike koji  su u socijalnoj potrebi a koji žive u istim.

Služba za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata ima za cilj u narednom periodu aktivno raditi na stvaranju i unapređenju što boljih uvijeta za život građana koji žive u objektima kolektivnog stanovanja-zgradama u gradu Visoko.

Za ugodniji i bezbjedniji ambijent za život stanara u gradu Visoko!

Služba za poslove stambenog upraviteljstva  i održavanje objekata

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

 

 

 

 

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *