ZAPOČELI RADOVI NA PROŠIRENJU VODOVODNE MREŽE U NASELJU GORNJA ZIMČA

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko kroz projekat  vodosnabdijevanja u gradu Visoko realizuje različite radne aktivnosti, te je putem Službe za vodovod i kanalizaciju danas započelo realizaciju radova na proširenju vodovodne mreže u naselju Gornja Zimča.

Navedene radove JKP “ VISOKO“ d.o.o. Visoko finansira iz vlastitih sredstava.

Sa završetkom radova na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Zimča stvorit će se uslovi da se navedeno naselje uvede u vodovodnu mrežu kojom upravlja JKP “ VISOKO“ d.o.o. Visoko, odnosno integriše u jedinstveni gradski vodovodni sistem.

Također, završetkom navedenih radova stanovnicima navedenog naselja trajno će biti riješen problem koji ih prati godinama, te će u budućnosti svako domaćinstvo imati zadovoljenu osnovnu životnu potrebu, a to je potreba za pitkom vodom u dovoljnim količinama.

Molimo stanovnike u naselju Gornja Zimča za dodatni oprez i strpljenje za vrijeme izvođenja navedenih radova, te da svoja motorna vozila ostavljaju na odgovarajuća mjesta, kako bi izvođač radova mogao bez problema pristupiti sa potrebnom mehanizacijom na mjesto izvođenja navedenih radova.

Zahvaljujemo se svim stanovnicima u naselju Gornja Zimča na ukazanom povjerenju i strpljenju!

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *