ZAPOČELI RADOVI NA PROŠIRENJU VODOVODNE MREŽE U NASELJU MONJARE

Nakon što su završeni radovi na izradi primarnog cjevovoda u mjesnim zajednicama Liješeva i Orašac, danas su započeli radovi na proširenju vodovodne mreže u naselju Monjare.

Navedeni radovi u naselju Monjare realizuju se u sklopu projekta “Proširenje gradskog vodovodnog sistema Grada Visoko – Podsistem Moštre”, gdje će se završetkom navedenog projekta trajno riješiti pitanje vodosnabdijevanja stanovništva sljedećih mjesnih zajednica: Topuzovo Polje, Moštre, Kološići, Liješeva i Orašac.

Molimo stanovnike koji saobraćaju na putnom pravcu Šareni Hanovi – Monjare – Liješeva za dodatni oprez i strpljenje za vrijeme izvođenja navedenih radova, te molimo stanovnike u naselju Monajre da svoja motorna vozila ostavljaju na odgovarajuća mjesta, kako bi izvođač radova mogao bez problema pristupiti sa potrebnom mehanizacijom na mjesto izvođenja navedenih radova.

Zahvaljujemo se svim stanovnicima u navedenim naseljima na ukazanom povjerenju i strpljenju tokom izvođenja radova, te im želimo da u zdravlju i sreći koriste vodu!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko

 

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *