POČELA REALIZACIJA RADOVA NA ZAŠTITI ZELENIH POVRŠINA OKO ZGRADA NA PODRUČJU GRADA VISOKO

JKP “VISOKO“  d.o.o. Visoko putem Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata počela je sa realizacijom radnih aktivnosti, a koje se odnose na zaštitu zelenih površina oko objekata kolektivnog stanovanja – zgrada na području grada Visoko.

Realizacija navedenih radova vrši se uz dobru saradnju sa predsjednicima kućnih savjeta zgrada sa područja našeg Grada.

U sklopu navedenih radova nadležna služba jučer je završila postavljanje mehaničke zaštitne barijere oko zelenih površina kod jedne zgrade u Naselju Luke.

Također, pored navedenih radova nadležna služba započela je radove na zamjeni dotrajalih vrata na vanjskom prizemlju zgrada u Naselju Luke, te je jučer izvršena zamjena dotrajalih vrata na istoj zgradi gdje je urađena i zaštita zelenih površina.

Služba za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata uz dobru saradnju sa Gradskom upravom Visoko i predsjednicima kućnih savjeta zgrada, ima za cilj da kroz realizaciju mnogih svojih radnih aktivnosti i projekata napravi što bolje uvjete za ugodniji ljepši ambijent za život građana koji žive u zgradama na području grada Visoko.

Zahvaljujemo se svim stanarima u zgradama na strpljenju i saradnji!

Za ljepši ambijent za život stanara u gradu Visoko!

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

 

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *