Završni radovi na krečenju stubišta u zgradama na području grada Visoko

Ovih dana JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko putem Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata intezivno privodi kraju realizaciju radnih aktivnosti, koje se odnose na krečenje stubišta u svim  objektima kolektivnog stanovanja – zgradama  na području grada Visoko.

Realizacija radova na navedenom projektu podržana je od strane JP “Visoko Ekoenergija“ d.o.o. Visoko.

Nadležna služba realizaciju radova na krečenju stubišta u zgradama na području grada Visoko vrši od septembra prošle godine nakon što je potpisan Ugovor između JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko  kao Upravitelja i JP “Visoko Ekoenergija“ d.o.o. Visoko, a koji se odnosi na reklamiranje aktivnosti JP “Visoko Ekoenergija“ d.o.o. Visoko.

Aktivnosti na krečenju stubišta u svim zgradama na području grada Visoko potpuno je BESPLATNO, te se neće vršiti naplata uređenja stubišta sa računa etažnih vlasnika.

Ovim putem ponovo molimo sve etažne vlasnike kod kojih se u zgradi realizuju navedeni radovi da nam ukažu potrebno strpljenje u toku izvođenja radova, kako bi nadležna služba radove što kvalitetnije i brže završila.

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko odnosno nadležna služba kroz realizaciju raznih radnih aktivnosti i projekata, ima za cilj napraviti što bolji ambijent za život građana koji žive u zgradama na području grada Visoko.

Zahvaljujemo se svim korisnicima usluga na ukazanom povjerenju i strpljenju!

Za ugodniji i ljepši ambijent za život stanara u gradu Visoko!

Služba za poslove stambenog upraviteljstva  i održavanje objekata

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *