Prvi priključak u vršnim dijelovima naselja Ramadanovci u MZ Goduša

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko kroz projekat  vodosnabdijevanja u gradu Visoko realizuje različite radne aktivnosti, te je putem Službe za vodovod i kanalizaciju danas privelo kraju  realizaciju radova na proširenju vodovodne mreže na vršnim dijelovima naselja Ramadanovci u MZ Goduša.

Radovi su započeli prije par dana, gdje je izvršeno polaganje primarnog cjevovoda ukupne dužine 600 m sa pratećim fazonskim dijelovima.

Navedeni radovi finansirani su iz vlastitih sredstava JKP “ VISOKO“ d.o.o. Visoko.

Nakon naselja Holići i vršni dijelova naselja Ginje u MZ Kralupi koja su nedavno ušla u  jedinstveni vodvodni sistem Grada Visoko, danas sa izvršenim prvim priključkom i vršni dijelovi naselja Ramadanovci u MZ Goduša ulaze u jedinstveni vodovodni sistem Grada Visoko.

Ulaskom vršnih dijelova naselja Ramadanovci u jedinstveni sistem vodosnabdijevanja Grada Visoko, za njegove stanovnike trajno je riješen problem koji ih je pratio dugi niz godina, te će u budućnosti svako domaćinstvo imati  zadovoljenu osnovnu životnu potrebu, a to je potrebu za pitkom vodom u dovoljnim količinama.

Zahvaljujemo se svim stanovnicima u naselju Ramadanovci na ukazanom povjerenju i strpljenju tokom izvođenja radova, te im želimo da u zdravlju i sreći koriste vodu!

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko

 

 

 

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *