Sanacija divlje deponije komunalnog otpada u naselju Malo Čajno u MZ Gračanica

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko, odnosno Služba za za čistoću i odvoz komunalnog otpada danas realizuje još jednu ekološki dobru aktivnost, koja se odnosi na realizaciji radova na sanaciji divlje deponije komunalnog otpada u naselju Malo Čajno u MZ Gračanica.

Deponija na navedenoj lokaciji dugi niz godina je problem koji riješava nadležna služba JKP VISOKO d.o.o. Visoko u saradnji sa Gradom Visoko.

Nesavjesni građani  koristite navedenu lokaciju  za nekontrolisano odlaganje raznih vrsta komunalnog i drugog otpada, te na taj način kreiraju divlju deponiju.

Napominjemo da će navedena lokacija biti pokrivena video nadzorom, te da će JKP “VISOKO” d.o.o. Visoko nadležnoj inspekciji vršiti prijavu svakog nesavjesnog građana koji odloži otpad na navedenoj lokaciji.

Ponovo molimo sve korisnike komunalnih usluga u svim naseljima na području grada Visoko, koji su do sada na ovakav nesavjestan način odlagali svoj komunalni i drugi otpad da to više ne rade, već da svoj komunalni otpad odlažu po propisima i na mjesta koja su predviđena za odlaganje istog.

Zahvaljujemo se svim korisnicima na području grada Visokog na ukazanom povjerenju i saradnji!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko

About the author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *