Realizacija radova na rekonstrukciji vodovodne mreže i kućnih priključaka u ulici Ševulje

U toku je realizacija radova  na rekonstrukciji kućnih priključaka sa zamjenom vodomjera u ulici Ševulje, koji se izvode u sklopu II  faze projekta proširenja i rekonstrukcije vodovodne mreže grada Visoko. Radi izvođenja ovih radova korisnici komunalnih usluga u navedenoj ulici povremeno će ostajati bez vodosnabdjevanja.

Uz ovu rekonstrukciju cjevovoda u ulici Ševulje, vršiti će se se rekonstrukcija kućnih priključaka kao i zamjena vodomjera.

Također, ovim putem informišemo korisnike komunalnih usluga iz ulice Ševulje da je zamjena vodomjera besplatna, te da su navedeni korisnici obavezni javiti se u JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko i izvršiti potpisivanje Ugovora o pružanju komunalnih usluga, a sve u cilju ažuriranja naše baze podataka.

Svi korisnici obavezni su javiti se  u roku od 30 dana u  Inkaso službu JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko na adresi Luke II br.16.

Molimo stanovnike da nam ukažu potrebno strpljenje u toku izvođenja radova  i na taj način nam pomognu, kako bi radovi što prije bili završeni.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti na kontakt telefon: 032/465-909.

Unaprijed se zahvaljujemo na strpljenju i ukazanom povjerenju!

Jkp „VISOKO“ d.o.o. Visoko