Poziv za stanovnike MZ Centar koji žive u individualnim domaćinstvima

JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko upućuje poziv stanovnicima, odnosno korisnicima komunalnih usluga koji žive u individualnima domaćinstvima u MZ Centar da u periodu od 22.06.2020.g (ponedjeljak)  do 10.07.2020.g (petak) izvrše preuzimanje besplatnih posuda za odlaganje komunalnog otpada.

Besplatno preuzimanje posuda mogu izvršiti svaki radni dan u periodu od 08:00h do 13:00h u Službi za čistoću i odvoz komunalnog otpada, a koja se nalazi na adresi: Sarajevska br.6.

Prilikom preuzimanja posude za odlaganje komunalnog otpada, nepohodno je da korisnik ima validan identifikacioni dokument (ličnu kartu), jer se potpisuje Ugovor o pružanju komunalnih usluga. 

Starija i oboljela lica koja iz opravdanih razloga ne mogu doći na navedenu adresu, dužna su o tome informisati  predsjednika svoje mjesne zajednice, a zatim će uposlenici JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko posudu za odlaganje otpada dostaviti na kućnu adresu.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon: 032/733-183 ili na mail: amina.celikovic@jkpvisoko.ba

Zahvaljujemo svim korisnicima naših usluga iz MZ Centar na povjerenju i saradnji, te ih pozivamo na preuzimanje posuda za odlaganje otpada!

 JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko